Potek rezervacije

Vprašanja in odgovori v zvezi s postopkom rezervacije

I. Na začetni strani si primeren objekt lahko poiščete na tri načine.:

 1. Enostavno iskanje:
  Vnesite tukaj enostavno podatke Vašega potovanja:
  Za prikaz vseh trenutno razpoložljivih objektov kliknite na "Iskanje"!
  Koledar:
  S klikom na polje prihoda in odhoda se odpre koledar. Med meseci lahko preklapljate naprej in nazaj s puščičnimi simboli levo in desno od imena meseca. Lahko pa uporabite tudi dve izbirni polji za mesec in leto. Preprosto kliknite ustrezni datum, da ga dodate v polje prihoda ali odhoda prevzeti.
  Celotna ponudba:
  Če si želite ogledati našo celotno ponudbo za državo, izberite najprej v državo in nato vPolje za izbiro regije in lokacije "vse" in v preostala polja ne vnesite ničesar a nato kliknite »Začni iskanje«!
 2. Razširjeno iskanje:
  Kliknite »Napredno iskanje« v levi izbirni vrstici! Drugi del obrazca se zdaj odpre navzdol.
  Tukaj lahko vnesete svoje specifične iskalne kriterije. Če to storite, kliknite »Išči« na dnu strani!
 3. Direktno iskanje
  V "Neposredno iskanje" zgoraj desno pod glavnim menijem imate možnost za neposredno prikazovanje posameznih predmetov.
  To storite tako, da v iskalno polje vnesete ime ali šifro počitniške nepremičnine, ki jo iščete. Po vnosu prvih treh znakov boste videli: Prikažejo se predlogi za vaše iskanje, ki jih lahko sprejmete s klikom nanje. Če ne želite izbrati predloga, kliknite ikono povečevalnega stekla na desni strani vnosa, da izvedete iskanje.

II. Kako si lahko prikažem in izračunam ceno?

 1. Po zagonu iskanja vam bo program prikazal objekte, ki ustrezajo vašim kriterijem iskanja. Kliknite naželjeni objekt in boste dobili točen opis, slike in točen izračun cene
 2. Ko ste izbrali objekt, pokaže se najcenejša opcija, ki jo seveda lahko spremenite, ali dodate še drugi tip namestitve. Kliknite na namestitev spodaj ki Vam bolj ustreza, spremenite število sob in kliknite na "izračun cene"
 3. Prosimo, upoštevajte, da boste izračun cene prejeli le, če ste pred iskanjem vnesli datum prihoda in datum odhoda ter število oseb.
 4. Če še niste določili datuma prihoda in odhoda, boste prejeli naslednje podatke Slike objekta bodo prikazale poizvedbo, s katero lahko dopolnite svoje podatke. Takrat se vam izpiše tudi cena predmeta.

III. Kako lahko rezerviram?

 1. Pod izračunom cene v polju "Vaša izbira" se desno od skupne cene izpiše polje "Rezerviraj zdaj". Ko kliknete tukaj, boste preusmerjeni na obrazec za rezervacijo.
 2. Vnesite svoje osebne podatke in podatke o plačilu ter kliknitenato kliknite na velik oranžen gumb “Rezerviraj potovanje”.

IV. splošni pogoji poslovanja

V formularju rezervacije in tudi na spodnji strani vsake posamezne strani je povezava na naše Splošne pogoje poslovanja. S klikom na povezavo si jih lahko ogledate in jih tudi shranite.
Opozarjamo vas, da Adrialin ne shranjuje besedila pogodbe. Vse izbrane datume rezervacije boste prejeli v naši potrditvi rezervacije.

V. Potrditev rezervacije

 1. Po prejemu vaše rezervacije boste z elektronsko pošto v nekaj minutah prejeli potrdilo o prejemu ali potrdilo o rezervaciji z vsemi podrobnosti o nadaljnjem ravnanju.
 2. Če v roku ene ure po opravljeni rezervaciji na vaš elektronski naslov ne boste prejeli naše potrditve, nas o tem obvestite.
 3. Ko boste najprej prejeli potrdilo o prejemu za rezervacijo vam bomo praviloma v roku 24 ur z elektronsko pošto poslali potrdilo o rezervaciji, vklj. z računom.

VI. Plačilo

Informacije o plačilu bodo prikazane v razdelku "Možnosti plačila", takoj ko boste opravili izračun cene za želeni predmet. V postopku rezervacije lahko izbirate med tremi načini plačila:

 1. plačilo z bančnim nakazilom
  • Po potrditvi rezervacije vas prosimo, da takoj plačate kavcija za najemnino20 % cene potovanja
  • Ostali del zapade 6 tednov pred začetkom potovanja.
  • Pri poznejših rezervacijah (v zadnjih 6 tednih pred dnevom prihoda) zapade celotni znesek potovanja.
  • Plačilo nakazila je možno samo do 41 dni pred začetkom potovanja, zadnjih 40 dni pred potovanjem bodo sprejete samo vrste plačil, navedene pod točko 2 in 4.
  • Vse dodatne storitve je treba plačati na kraju samem (razen če je v opisu nastanitve navedeno, da so vključene v ceno).
 2. plačilo s kreditno kartico
  • Plačate lahko z naslednjimi kreditnimi karticami: Master, VISA in American Express.
  • Pri rezervacijah, opravljenih več kot 7 tednov pred odhodom, lahko izberete, ali se celoten znesek takoj odtegne ali le 20 % kot varščina za najem. Če tukaj izberete varščino za najem, bo preostali znesek bremenjen 6 tednov pred odhodom. Prosimo vas, da se prepričate, da bo vaša kreditna kartica do takrat še veljavna.
  • Vse dodatne storitve je treba plačati na kraju samem (razen če je v opisu nastanitve navedeno, da so vključene v ceno). )
 3. Plačilo z bremepisom
  • Če imate v Nemčiji ali v Avstriji bančni račun, potem lahko plačate z bremepisom.
  • Pri rezervacijah, opravljenih več kot 7 tednov pred odhodom, lahko izberete, ali se celoten znesek takoj odtegne ali le 20 % kot varščina za najem. Če tukaj izberete varščino za najem, bo preostali znesek bremenjen 6 tednov pred odhodom.
  • Vse dodatne storitve je treba plačati na kraju samem (razen če je v opisu nastanitve navedeno, da so vključene v ceno).
 4. PayPal plačilo
  • Če imate PayPal račun potem lahko izberete PayPal kot način plačila
  • Pri rezervaciji, opravljeni več kot 7 tednov pred odhodom, lahko izberete, ali se celoten znesek takoj odtegne ali le 20 % kot varščina za najem. Če tukaj izberete polog za najem, boste tik pred zapadlostjo preostalega zneska prejeli povezavo, ki jo lahko uporabite za ponovni vnos podatkov za plačilo, da se lahko znesek bremeni.
  • Vse dodatne storitve je treba plačati na kraju samem (razen če je v opisu nastanitve navedeno, da so vključene v ceno).

VII. Dokumenti o potovanju

 1. Če se celotna cena potovanja poravna neposredno izvajalcu storitve na lokaciji sami vam bomo skupaj s potrdilom o rezervaciji poslali tudi naslov in kontaktne podatke vaše namestitve.
 2. Če nam plačate celotno ceno potovanja, vam bomo po plačilu celotne cene potovanja po elektronski pošti in na zahtevo brezplačno po pošti poslali dokumente, potrebne za vaše potovanje (potovalni kupon z navodili in potovalnimi informacijami).

VIII. Vaša oskrba

Seveda so vam pred in v času vaše rezervacije na voljo naši sodelavci v centru za stranke v Nemčiji z nasveti in podporo. V času vašega dopusta vam bo pomagalo osebje na lokaciji vaše namestitve ali naši sodelavci na sami lokaciji.

vnesete ime ali šifro počitniške nepremičnine, ki jo iščete.