Klenovica - Kvarner - Hrvaška

Informacije za Vaš Dopust Klenovica

Za vas imamo v ponudbi 84 prenočišč v kraju Klenovica.

Kraj Klenovica ima pribl. 350 prebivalcev in je 10 km oddaljen od Novi Vinodolski, ki je nabližje večje mesto. Deli mesta Klenovica so naslednji: Smokvica, Sibinj, Kozica, Krmpote, Gornje Krmpote.


Splošno
Dobrodošli v Klenovici, turisticnem naselju Crikveniško-vinodolske riviere, z majhno luko, ki se nahaja v Vinodolskem kanalu. Vzdolž nizke obale se razprostirajo pešceno-prodnate plaže, v majhnem primorskem mestu pa boste našli tudi gostinske objekte. Od špornih aktivnosti je obmocje Klenovica najbolj ugodno za športni ribolov, ce pa imate svoje plovilo, ga boste lahko varno privezali v luki. Poleg mestnega kopališca boste lepe plaže našli tudi v zalivih Žrnovnica in Povile, ki sta dostopna z avtomobilom, peš ali pa z ladjico. V Klenovici je poleg privatnih hiš tudi hotel in nekaj kampov, in prav zato v mestu ni cutiti pravega turisticnega vrveža. Torej, ce si želite mirnih pocitnic, pridite v Klenovico! Seveda pa bližina vecjih mest, Novi Vinodolski (10 km), Selc in Crikvenice, omogoca raznoliko zabavo.

Predlagamo obisk: Novi Vinodolski / zaliv Povile / zaliv Žrnovnica / Crikvenica
pot: 10 km južno od mesta Novi Vinodolski po Jadranski magistrali v smeri Zadra
Gastronomija in zabava
pizzerija,  restavracija
Video posnetki
 

Dopust v kraju Klenovica z Adrialinom

Tukaj boste našli ugodna prenočišča za vaše naslednje potovanje :

image description

Če iščete apartma, počitniško hišo, hotel, podeželsko hišo, penzion, turistično sobo ali mobilno hišico za vaš dopust v kraju Klenovica, ali pa želite samo več informacij o kraju Klenovica v Kvarner, vam lahko pomagamo in ste na pravem mestu.

Tukaj boste našli turistična prenočišča kot so apartmaji, počitniške hiše, podeželske hiše, hoteli, turistični kompleksi, penzioni, turistične sobe, mobilne hišice, križarjenja, najemi jaht - čarterji, izleti in drugo. Adrialin svojo ponudbo za vaše potovanje na Hrvaško, v Italijo in Avstrijo nenehno širi in izboljšuje.

O ponudbi:
Klenovica apartmaji, Klenovica hiše, Klenovica hoteli, Klenovica turistični kompleksi, Klenovica Podeželske hiše, Klenovica Penzioni, Klenovica Sobe za goste, Klenovica Mobilne hiške

hotel Klenovica

    Žal v kraju Klenovica nismo našli hotelov.

apartma Klenovica

turistični kompleks Klenovica

  • Žal v Klenovica nismo našli nobenega turističnega kompleksa.

Počitniška hiša Klenovica

Klenovica, dobra izbira za vaš dopust na Hrvaškem.