Tar-Vabriga - Istra - Hrvaška

Informacije za Vaš Dopust Tar-Vabriga

Za vas imamo v ponudbi 34 prenočišč v kraju Tar-Vabriga.

Kraj Tar-Vabriga ima pribl. 830 prebivalcev in je 9 km oddaljen od Porec, ki je nabližje večje mesto. Deli mesta Tar-Vabriga so naslednji: Mekisi, Strpacici, Prhati, Crklada, Martovac, Rogovici.


Splošno
Tar VabrigaNaseljene na nagnjeni ravnici nad zalivom Tarska, kjer se izliva v morje reka Mirna. Mimo tece glavna cesta o b zahodni istrski obali. V bližini Tara je z mediteranskim rastlinjem porašcen polotok Lanterna, kjer so hotelsko in apartmajsko naelje in kampa z bogato športno ponudbo. Tar je omenjen že 983. V okolici je vec ostankov ruševin iz preteklosti (romanski cerkvi, anticna vila in cisterna). Župnijska cerkev s. Martina iz 1804 stoji na mestu srednjeveške. Nad Crvavskim zalivom je deloma turisticno naselje Vabriga. Romanska Marijina cerkev iz 13. stol. ima štrikotno apsido.

Dopust v kraju Tar-Vabriga z Adrialinom

Tukaj boste našli ugodna prenočišča za vaše naslednje potovanje :

image description

Če iščete apartma, počitniško hišo, hotel, podeželsko hišo, penzion, turistično sobo ali mobilno hišico za vaš dopust v kraju Tar-Vabriga, ali pa želite samo več informacij o kraju Tar-Vabriga v Istra, vam lahko pomagamo in ste na pravem mestu.

Tukaj boste našli turistična prenočišča kot so apartmaji, počitniške hiše, podeželske hiše, hoteli, turistični kompleksi, penzioni, turistične sobe, mobilne hišice, križarjenja, najemi jaht - čarterji, izleti in drugo. Adrialin svojo ponudbo za vaše potovanje na Hrvaško, v Italijo in Avstrijo nenehno širi in izboljšuje.

O ponudbi:
Tar-Vabriga apartmaji, Tar-Vabriga hiše, Tar-Vabriga hoteli, Tar-Vabriga turistični kompleksi, Tar-Vabriga Podeželske hiše, Tar-Vabriga Penzioni, Tar-Vabriga Sobe za goste, Tar-Vabriga Mobilne hiške

hotel Tar-Vabriga

    Žal v kraju Tar-Vabriga nismo našli hotelov.

apartma Tar-Vabriga

turistični kompleks Tar-Vabriga

  • Žal v Tar-Vabriga nismo našli nobenega turističnega kompleksa.

Počitniška hiša Tar-Vabriga

Tar-Vabriga, dobra izbira za vaš dopust na Hrvaškem.