Varazdin - Notranjost Države - Hrvaška

Informacije za Vaš Dopust Varazdin

Za vas imamo v ponudbi 2 prenočišč v kraju Varazdin.

Mesto Varazdin ima približno 48900 prebivalcev in je 79 km oddaljeno od kraja Zagreb, ki je najbližje večje mesto. Deli mesta Varazdin so naslednji: Varazdinske Toplice, Varazdin Breg.

Splošno
Varaždin, mesto skladnosti in pristnosti, je privlacno turisticno središce. Mesto Varaždin je vse do današnjih dni varoval vsa bitne znacilnosti mesta glasbe, baroka in cvetja. Vsak bo v Varaždinu obcutil duh prejšnjih stoletij, gostoljubnost Varaždincev in lepoto življenja v tem malem, ali toplem mestu.

Sprehajanje mestom in zelenilo sprehajališc V. Jagica vedno ustvarja dobro raspoloženje, a lepo urejeno cvetje na mestnih ulicah in trgovinah je pravi dokaz zakaj Varaždin nazivamo mestom cvetja.T oplo mestno jedro mesta Varaždina ustvarjajo ohranjene palace in stare mestne hiše. Številne varaždinske cerkve in samostani skladno popolnujejo sliko mesta, a njihovi stolpi delajo Varždin mestom cerkvenih zvonikov. Mestne ulice vodijo do osrednjega mestnega trga s znano Mestno stavbo. Popularni Korzo je mesto vsakeg Varaždinca ker je del vsakodnevnice da se tam popije kava, ali prigrizne varaždinski klipic v družbi prijateljev, ali poslovnih parnerov.

Varždin je mesto cigava se bogata kulturna dedišcina prepleta s sodobnim življenjem pa je tradicija prisotna skoraj povsod. Zacetkom jeseni Špancir fest pripelje v mesto mojstre starih cehov, na ulicah gostujejo igralci, pevci, klauni in vsi prinašajo živahnost na ulice staromestne jezgre. A za obiskovalce, ki predvsem, spoštujejo dolgoletno glasbeno tradicijo in uživajo v zvokih barocne, od velike znacilnosti so znane Varaždinske barocne veceri.
Na podrocju Varaždina je bogata ponudba zasebne nastanitve, hotela, pensiona. Nepozabni del zgodbe o tradiciji je vsekakor gastronomska ponudba, a restavracije v Varaždinu svoje specialitete nude s ponosom.

Dalec od kamnitih zidov, ulic in trgov, ob obali Drave in Aqacity-a se pozabi mestna gneca. Ohranjen pejsaž proža številne možnosti za pocitek, posebno za ribice, a nedalec od mesta so lovišca Zelendvora, priljubljena med lovci cele Evrope. Vsak obiskovalec, ki enkrat obišce Varaždin se vedno rad vraca.
Znamenitosti
Galerija,  Zgodovinski stari del mesta,  Zgodovinske zgradbe iz baroka,  Katedrala,  Muzej,  Grad,  Grad
Prosti čas
Toplice
Športne dejavnosti
Plezanje,  Kolesarjenje,  Plavanje

Dopust v kraju Varazdin z Adrialinom

Tukaj boste našli ugodna prenočišča za vaše naslednje potovanje :

image description

Če iščete apartma, počitniško hišo, hotel, podeželsko hišo, penzion, turistično sobo ali mobilno hišico za vaš dopust v kraju Varazdin, ali pa želite samo več informacij o kraju Varazdin v Notranjost Države, vam lahko pomagamo in ste na pravem mestu.

Tukaj boste našli turistična prenočišča kot so apartmaji, počitniške hiše, podeželske hiše, hoteli, turistični kompleksi, penzioni, turistične sobe, mobilne hišice, križarjenja, najemi jaht - čarterji, izleti in drugo. Adrialin svojo ponudbo za vaše potovanje na Hrvaško, v Italijo in Avstrijo nenehno širi in izboljšuje.

O ponudbi:
Varazdin apartmaji, Varazdin hiše, Varazdin hoteli, Varazdin turistični kompleksi, Varazdin Podeželske hiše, Varazdin Penzioni, Varazdin Sobe za goste, Varazdin Mobilne hiške

hotel Varazdin

    Žal v kraju Varazdin nismo našli hotelov.

apartma Varazdin

turistični kompleks Varazdin

  • Žal v Varazdin nismo našli nobenega turističnega kompleksa.

Počitniška hiša Varazdin

Varazdin, dobra izbira za vaš dopust na Hrvaškem.